“Вече 14 години се чувствам сред приятели, когато гостувам

...
  “Вече 14 години се чувствам сред приятели, когато гостувам
Коментари Харесай

Антон Хекимян и Татяна Георгиева от ГЕРБ-СДС зарадваха хората в златна възраст: Два нови пенсионерски клуба ще отворят в жк “Надежда” 1 и в кв. Требич

 

“Вече 14 години се усещам измежду другари, когато гостувам на пенсионерските клубове в  " Надежда ".  Вашата положителна сила дава сили на всички нас - хората, които работим за развиването на град София. В началото на нашето ръководство заложихме стратегия за основаване на  пенсионерски клубове и към този момент имаме над 24 клуба в град София. Вашият кмет инж. Димов заслужава поддръжката ви, тъй като е измежду дейните сътрудници, които развиват   мрежата от клубове на своя територия. Поздравявам инж. Димитър Димов, който е кметът,  направил най-вече за своя  регион. Адмирации и за Татяна Георгиева, която ефективно поддържаше районните кметове, с цел да осъществят своите хрумвания.  Представям ви  Антон Хекимян, който се вписа в нашия екип от първия ден -   със своята  сензитивност към проблемите на хората и вероятните решения за разрешаването им. Надявам се да го подкрепите на 29 октомври, тъй като аз го  поддържам от сърце. ", показа столичният градоначалник Йорданка Фандъкова.

 

 

“Радвам се, че мога  да се запозная  с всеки от вас, с цел да бъда покрай вашите наслади и грижи. Винаги съм бил покрай хората и се  надявам, че ще продължа да помагам  като развъртвам града.  Благодаря за топлите думи на г-жа  Йорданка Фандъкова.  Ще остана да работя за София! ", приветства присъстващите и претендентът за кмет на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян.

 

 

" Много се веселя още веднъж да бъда с вас! С сътрудниците, сме радработили нова Програма за подкрепяне на пенсионерските клубове, в която да има опция за финансиране на празници, тържества и  други обществени действия. Имаме " Надежда ", тъй като имаме вас – хората на града. Нашата грижа за вас продължава, тъй като вие сте същинската полезност в нашата работа. ", добави актуалният ръководител на СОС Георги Георгиев.

 

Тържеството продължи с доста танци и забавление, които направиха празникът във връзка Денят на възрастните хора паметен.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР